ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙ - ΓΡΑΦΕΙΟ - ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Σπίτι, κατοικία ή διαμέρισμα, γραφείο ή κατάστημα, ο χώρος σας είναι μοναδικός όσο κι εσείς!

Είναι ένα ολόκληρο... σύμπαν, φτιαγμένο με την αισθητική σας, που αποπνέει κάτι από την προσωπικότητα και την αύρα σας!

Κάθε ανακαίνιση του χώρου σας ανεξάρτητα αν είναι μια μικρή ή μια ριζική αλλαγή, μοιάζει σαν να ξανα-δημιουργείτε το «σύμπαν» αυτό από την αρχή!

Γι'αυτό, χρειάζεται προσεκτική μελέτη του χώρου και πρωτότυπες, δημιουργικές προτάσεις, φτιαγμένες ακριβώς στα μέτρα σας.

Το βασικότερο κριτήριο για την αποτελεσματική χρήση ενός χώρου, είναι η θετική αύρα που προκαλεί σε όσους βρίσκονται σε αυτόν. Η ανακαίνιση του σπιτιού σας αλλά και η ανακαίνιση του επαγγελαματικού σας χώρου, είναι απαραίτητη για την ενίσχυση της λειτουργικότητάς τους, αλλά και για την αισθητική απόλαυση όσων τους χρησιμοποιούν.

Εμπιστευθείτε την τεχνογνωσία και την πείρα της Rotor και ανανεώστε το σπίτι, το γραφείο ή την επιχείρησή σας με ποιοτικά υλικά και λειτουργικό σχεδιασμό, σε σημαντικά ανταγωνιστικό κόστος. Έχοντας αποκτήσει μεγάλη εμπειρία στην ανακαίνιση σπιτιών και επαγγελματικών χώρων (γραφείων, φαρμακείων, cafe, εστιατορίων κ.α.), μπορούμε να σας προσφέρουμε μια πιο άνετη και ευχάριστη καθημερινότητα στον στην κατοικία σας (μονοκατοικία, διαμέρισμα) ή μια πιο λειτουργική και φιλική προς τον εργαζόμενο αξιοποίηση του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΣ ΕΡΓΑ ΣΤΙΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΣΠΙΤΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΦΩΤΙΣΜΟ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Ανακατασκευή Οροφής στη Μύκονο
28-12-2017

roof

Ανακατασκευή οροφής σε ενοικιαζόμενη βίλα στη Μύκονο. Μελέτη και ανακατασκευή της σκεπής με εσωτερική θερμομόνωση και καλαμωτή για να διατηρηθεί το μυκονιάτικο ύφος στη βίλα

Κάγκελα Μπαλκονιού
30-11-2017

καγκελαΤα κάγκελα μπαλκονιού μαζί με την άριστη ποιότητα κατασκευής και με τον άριστο σχεδιασμό αποτελούν την ιδανική λύση για την περίφραξη του σπιτιού σας και του κήπου σας. 

Κατασκευή Εμπορικού Καταστήματος στη Νέα Σμύρνη
23-11-2017

ανακαίνιση καταστήματος

Η ομάδα μελέτης της εταιρείας προτείνει και εφαρμόζει τις πλέον ενδεδειγμένες λύσεις για τον κάθε χώρο: σύγχρονες γραμμές επίπλων, ιδανικός φωτισμός και βέλτιστες πρακτικές που αναδεικνύουν τις ιδιαίτερες ανάγκες προβολής των προϊόντων στα εμπορικά καταστήματα.