ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙ - ΓΡΑΦΕΙΟ - ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Σπίτι, κατοικία ή διαμέρισμα, γραφείο ή κατάστημα, ο χώρος σας είναι μοναδικός όσο κι εσείς!

Είναι ένα ολόκληρο... σύμπαν, φτιαγμένο με την αισθητική σας, που αποπνέει κάτι από την προσωπικότητα και την αύρα σας!

Κάθε ανακαίνιση του χώρου σας ανεξάρτητα αν είναι μια μικρή ή μια ριζική αλλαγή, μοιάζει σαν να ξανα-δημιουργείτε το «σύμπαν» αυτό από την αρχή!

Γι'αυτό, χρειάζεται προσεκτική μελέτη του χώρου και πρωτότυπες, δημιουργικές προτάσεις, φτιαγμένες ακριβώς στα μέτρα σας.

Το βασικότερο κριτήριο για την αποτελεσματική χρήση ενός χώρου, είναι η θετική αύρα που προκαλεί σε όσους βρίσκονται σε αυτόν. Η ανακαίνιση του σπιτιού σας αλλά και η ανακαίνιση του επαγγελαματικού σας χώρου, είναι απαραίτητη για την ενίσχυση της λειτουργικότητάς τους, αλλά και για την αισθητική απόλαυση όσων τους χρησιμοποιούν.

Εμπιστευθείτε την τεχνογνωσία και την πείρα της Rotor και ανανεώστε το σπίτι, το γραφείο ή την επιχείρησή σας με ποιοτικά υλικά και λειτουργικό σχεδιασμό, σε σημαντικά ανταγωνιστικό κόστος. Έχοντας αποκτήσει μεγάλη εμπειρία στην ανακαίνιση σπιτιών και επαγγελματικών χώρων (γραφείων, φαρμακείων, cafe, εστιατορίων κ.α.), μπορούμε να σας προσφέρουμε μια πιο άνετη και ευχάριστη καθημερινότητα στον στην κατοικία σας (μονοκατοικία, διαμέρισμα) ή μια πιο λειτουργική και φιλική προς τον εργαζόμενο αξιοποίηση του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΣ ΕΡΓΑ ΣΤΙΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΣΠΙΤΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΦΩΤΙΣΜΟ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

World Luxury Hotel Awards: Διάκριση για το Ξενοδοχείο Ostraco στη Μύκονο
30-11-2018

Τα World Luxury Hotel Awards είναι ένας αναγνωρισμένος παγκόσμιος οργανισμός και τα βραβεία, που απονέμει, αποτελούν ένα από τα κορυφαία γεγονότα στη βιομηχανία της παγκόσμιας φιλοξενίας, το οποίο παρακολουθούν εκπρόσωποι πολυάριθμων ξενοδοχείων από όλο τον κόσμο.

Τα βραβεία αυτά αναγνωρίζουν τις εγκαταστάσεις παγκόσμιας κλάσης και την αριστεία των ξενοδοχειακών υπηρεσιών που προσφέρονται στη βιομηχανία.

Υποψηφιότητα έχουν δικαίωμα να υποβάλλουν μόνο ξενοδοχεία, καταλύματα και resort που δραστηριοποιούνται στην αγορά πολυτελείας. Οι νικητές αξιολογούνται βάσει της συνολικής αριστείας στις υπηρεσίες τους και στην αποτελεσματική διαχείριση. Οι ψήφοι προέρχονται από διεθνείς ταξιδιωτικούς πράκτορες και επισκέπτες ξενοδοχείων.

Φέτος, περισσότερα από 1.000 ξενοδοχεία, καταλύματα, resort και ιδιωτικά νησιά, από 145 χώρες, είχαν υποβάλει υποψηφιότητα. Στόχος των βραβείων είναι να ενθαρρύνουν και να αναδεικνύουν ανεπτυγμένα στάνταρ υπηρεσιών στη βιομηχανία της πολυτελούς φιλοξενίας.

Το Ostaco Suites της Μυκόνου ήταν ανάμεσα στους βραβευθέντες σε επίπεδο Ευρώπης καθώς πληροί όλα τα κατάλληλα κριτήρια βάση της πρόσφατης ανακαίνισης των χώρων του.

 

"Αυτό το βραβείο εξυπηρετεί την αναγνώριση της βιώσιμης δέσμευσης για την αριστεία στην ξενοδοχειακή διοίκηση και τα εξαιρετικά επιτεύγματα στον διεθνή κλάδο της φιλοξενίας. Τα Παγκόσμια Βραβεία Πολυτελών Ξενοδοχείων πιστοποιούν τη συμμετοχή του νικητή στα βραβεία του 2018 και τους συγχαίρουμε για αυτή την επιτυχία"

World Luxury Hotel Awards - rotor

Ανακαίνιση Καταστήματος Λιανικής MINISO στη Νέα Σμύρνη
29-11-2018

Ανακατασκευή του καταστήματος λιανής MINISO στην πλατεία Νέας Σμύρνης στην Αθήνα από την ROTOR SA.

ανακαίνιση καταστήματος

Ανακαίνιση σε Σουίτες στη Μύκονο
13-07-2018

renovation Greece MykonosΑνακαίνιση σε σουίτες στο Δραφάκι Μυκόνου. Ειδικές αρχιτεκτονικές κατασκευές με γυψοσανίδα και πατητή τσιμεντοκονία.