ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙ - ΓΡΑΦΕΙΟ - ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Σπίτι, κατοικία ή διαμέρισμα, γραφείο ή κατάστημα, ο χώρος σας είναι μοναδικός όσο κι εσείς!

Είναι ένα ολόκληρο... σύμπαν, φτιαγμένο με την αισθητική σας, που αποπνέει κάτι από την προσωπικότητα και την αύρα σας!

Κάθε ανακαίνιση του χώρου σας ανεξάρτητα αν είναι μια μικρή ή μια ριζική αλλαγή, μοιάζει σαν να ξανα-δημιουργείτε το «σύμπαν» αυτό από την αρχή!

Γι'αυτό, χρειάζεται προσεκτική μελέτη του χώρου και πρωτότυπες, δημιουργικές προτάσεις, φτιαγμένες ακριβώς στα μέτρα σας.

Το βασικότερο κριτήριο για την αποτελεσματική χρήση ενός χώρου, είναι η θετική αύρα που προκαλεί σε όσους βρίσκονται σε αυτόν. Η ανακαίνιση του σπιτιού σας αλλά και η ανακαίνιση του επαγγελαματικού σας χώρου, είναι απαραίτητη για την ενίσχυση της λειτουργικότητάς τους, αλλά και για την αισθητική απόλαυση όσων τους χρησιμοποιούν.

Εμπιστευθείτε την τεχνογνωσία και την πείρα της Rotor και ανανεώστε το σπίτι, το γραφείο ή την επιχείρησή σας με ποιοτικά υλικά και λειτουργικό σχεδιασμό, σε σημαντικά ανταγωνιστικό κόστος. Έχοντας αποκτήσει μεγάλη εμπειρία στην ανακαίνιση σπιτιών και επαγγελματικών χώρων (γραφείων, φαρμακείων, cafe, εστιατορίων κ.α.), μπορούμε να σας προσφέρουμε μια πιο άνετη και ευχάριστη καθημερινότητα στον στην κατοικία σας (μονοκατοικία, διαμέρισμα) ή μια πιο λειτουργική και φιλική προς τον εργαζόμενο αξιοποίηση του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΣ ΕΡΓΑ ΣΤΙΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΣΠΙΤΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΦΩΤΙΣΜΟ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Ανακαίνιση Δωματίων στο Δραφάκι Μυκόνου
08-06-2018

Πλήρης ανακαίνιση δωματίων σε Ξενοδοχείο στο Δραφάκι της Μυκόνου με χρήση εξειδικευμένων τεχνικών και παραδοσιακών τεχνοτροπιών.

Ανακαίνιση Δωματίων Ξενοδοχείου της Μυκόνου
24-05-2018

Ανακαίνιση δωματίων σε ξενοδοχείο της Μυκόνου χρησιμοποιώντας συστήματα ξηράς δόμησης, ειδικές αρχιτεκτονικές κατασκευές με γυψοσανίδα, κρυφό φωτισμό, κεφαλάρια κ.α. ακολουθώντας το μοναδικό Μυκονιάτικο αρχιτεκτονικό ύφος.

Ανακατασκευή Μπάνιου Δωματίου σε Ξενοδοχείο της Μυκόνου
13-04-2018

Ανακατασκευές μπάνιων σε ενοικιαζόμενα δωμάτια του ξενοδοχείου "Margie Mykonos Hotel" στη Χώρα της Μυκόνου ακολουθώντας την παραδοσιακή μυκονιάτικη τεχνοτροπία.