Φωτογραφία από το έργο Ανακαίνιση Μπάνιου Αθήνα

Ανακαίνιση Μπάνιου Αθήνα

Είστε εδώ: ROTOR SA > Έργα > Ανακαίνιση Μπάνιου Αθήνα

Ανακαίνιση - ανακατασκευή μπάνιου στην Αθήνα.

Η ROTOR SA δημιούργησε για λογαριασμό πελάτη της, ένα μπάνιο, που αποτελεί τον απόλυτο τόπο χαλάρωσης μέσα στο ίδιο σας το σπίτι.

Το μπάνιο πρέπει να είναι διαμορφωμένο έτσι ώστε να διευκολύνει την χρήση αλλά και να εξυπηρετεί ένα πλήθος από δραστηριότητες. Τα περισσότερα μπάνια εκτός από χώρος υγιεινής είναι επίσης χώρος χαλάρωσης και περιποίησης  και γ' αυτόν τον λόγο χρειάζεται προσοχή στην εργονομία και στην επιλογή των ειδών που θα τοποθετηθούν.

Είναι σημαντικό ο χώρος να έχει καλό φωτισμό, η καλύτερα δυο τουλάχιστον σενάρια φωτισμού και καλό εξαερισμό, υποβοηθούμενο με ένα βεντιλατέρ λουτρού.

Η ROTOR SA, λαμβάνοντας υπόψη στο σχεδιασμό τον παράγοντα αυτό, φρόντισε να εκμεταλλευτεί και τον φυσικό φωτισμό για την καλύτερη απόδοση. Κατασκευάστηκε εργονομική ηλιοροφή που επιτρέπει το φως της ημέρας αλλά και της νύχτας να φωτίζει επαρκώς το χώρο του μπάνιου. Επίσης, τα φώτα τύπου led στο χώρο έρχονται να συμβάλλουν οικονομικά στην εργονομία του χώρου.

Εκτός από τον σχεδιασμό, πολύ σημαντικό στοιχείο είναι η ποιότητα  των υλικών και των ειδών που θα επιλεγούν στην κατασκευή και την διαμόρφωση του μπάνιου. Οι συνθήκες και ο τρόπος  χρήσης του μπάνιου  απαιτούν υλικά που αντέχουν στην συνεχή έκθεση στην υγρασία και στην μακροχρόνια χρήση υπό την καθημερινή δοκιμασία των καθαριστικών, ισχυρών και τοξικών πολλές φορές.