Φωτογραφία από το έργο Ανακαίνιση Μπάνιου Νέα Σμύρνη Αθήνα

Ανακαίνιση Μπάνιου Νέα Σμύρνη Αθήνα

Είστε εδώ: ROTOR SA > Έργα > Ανακαίνιση Μπάνιου Νέα Σμύρνη Αθήνα

Ολική ανακαίνιση μπάνιου από την ROTOR Ανακαινίσεις, σε διαμέρισμα στην περιοχή της Νέας Σμύρνης, Αθήνα.

Στην ριζική ανακαίνιση του μπάνιου, η αρχή έγινε με το ξήλωμα όλων των ειδών υγιεινής και των πλακιδίων που υπάρχουν ήδη μέσα στο μπάνιο.

Οι εργασίες αυτές μας έδωσαν την ευκαιρία να προβούμε σε έναν ολοκληρωμένο έλεγχο στο δίκτυο ύδρευσης και αποχέτευσης όπου και διαπιστώθηκαν ανάγκες στις οποίες έπρεπε να επέμβουμε για να γίνουν οι  απαραίτητες αλλαγές και αντικαταστάσεις.

Στη συνέχεια ο ηλεκτρολόγος ασχολήθηκε με τις αλλαγές στα ηλεκτρικά του μπάνιου (παροχές, φωτισμός κλπ). Μόλις ολοκληρώθηκαν όλες αυτές οι εργασίες, προχωρήσαμε στο σοβάτισμα και δώσαμε μια μικρή κλίση στο δάπεδο ώστε να φεύγουν τα νερά στην αποχέτευση.

Έπειτα προχωρήσαμε στην τοποθέτηση των πλακιδίων, στους τοίχους και στο δάπεδο. Ακολούθησε ο ελαιοχρωματιστής, ο οποίος και έδωσε το τελικό χρώμα στο μπάνιο.

Ακολούθησε η τοποθέτηση των ειδών υγιεινής, τα έπιπλα και τα αξεσουάρ μπάνιου (κρεμάστρες, επιτοίχια ντισπένσερ κλπ).

Όσον αφορά την επιλογή μπαταρίας μπάνιου και WC, η συμβουλή μας είναι να επιλέγετε εκείνες που είναι κατασκευασμένες από χαλκό ή μπρούντζο, διότι εκτός από όμορφη εμφάνιση και απόδοση έχουν και διάρκεια. Επίσης, οι σημερινές μπαταρίες μπάνιου κάνουν κάτι παραπάνω από το να κανονίζουν την ένταση της ροής του νερού. Αν και στο μπάνιο η επιλογή στηρίζεται κυρίως στο στυλ, π.χ. μοντέρνο ή κλασικό, τις περισσότερες φορές  η μπαταρία μπάνιου συνδυάζεται με τα αξεσουάρ (κρεμάστρες για τις πετσέτες, θήκη για το χαρτί υγείας, κρεμάστρες για τα μπουρνούζια), με σκοπό να δημιουργηθεί ένα ενιαίο σύνολο ως προς την αισθητική του χώρου.