Φωτογραφία από το έργο Ανακαίνιση Υπνοδωματίου Σπιτιού

Ανακαίνιση Υπνοδωματίου Σπιτιού

Είστε εδώ: ROTOR SA > Έργα > Ανακαίνιση Υπνοδωματίου Σπιτιού

Στις ανακαινίσεις σπιτιού η κρεβατοκάμαρα αποτελεί το δωμάτιο του σπιτιού που έχουμε ανάγκη να είναι περισσότερο ζεστό και φιλόξενο από οποιοδήποτε άλλο. Είναι ο χώρος στον οποίον περνάμε σχεδόν το ένα τρίτο της ημέρας μας, εκεί όπου χαλαρώνουμε.

Η ανακαίνιση του υπνοδωματίου σας θα προσδώσει στο χώρο σας έναν αέρα καινούργιου και φρεσκάδας που θα σας ανανεώσει.

Κατά την έναρξη εργασιών της ανακαίνισης του σπιτιού σας ή μέρους αυτού, η επιλογή δαπέδου για τo σπίτι είναι πολύ σημαντική. Είναι αυτό το κομμάτι του σπιτιού το οποίο πρέπει να ανακαινιστεί πρώτο από όλα, καθώς μετά την ολοκλήρωση των εργασιών ανακαίνισης και αφού θα έχουν προστεθεί τα έπιπλα και η οικοσκευή στο χώρο, η αλλαγή του καθίσταται αρκετά δύσκολη.

Η ROTOR SA αναλαμβάνει την ανακαίνιση εσωτερικών χώρων από το σχεδιασμό, τη μελέτη, την κατασκευή μέχρι και την τοποθέτηση. Ανακαίνιση κουζίνας, μπάνιου, ντουλάπες, μεσόπορτες, παράθυρα αλουμινίου, πατώματα, χωρίσματα, γυψοσανίδες, υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, ειδικές μεταλλικές και ξύλινες κατασκευές και πολλά άλλα.

Η συνεργασία μας με τους πιο αξιόλογους προμηθευτές υλικών, τμήματα σχεδιασμού, μελέτης και διακόσμησης, στοχεύουμε σε υψηλής ποιότητας αποτελέσματα σε χαμηλό κόστος για την ανακαίνιση μιας κατοικίας, ενός καταστήματος ή ενός επαγγελματικού χώρου.