Φωτογραφία από το έργο Ανακαίνιση σε Σουίτες στη Μύκονο

Ανακαίνιση σε Σουίτες στη Μύκονο

Είστε εδώ: ROTOR SA > Έργα > Ανακαίνιση σε Σουίτες στη Μύκονο

Ανακαίνιση σε σουίτες στο Δραφάκι Μυκόνου.  Εξειδικευμένες εργασίες πατητής τσιμεντοκονίας σε δάπεδα και τοίχους, επισκευή και αντικατάσταση ηλεκτρολογικών και υδραυλικών εγκαταστάσεων. Επίσης εφαρμόστηκαν συστήματα ξηράς δόμησης, δηλαδή κατασκευές χωρίς τη χρήση των παραδοσιακών υλικών (σκυρόδεμα, τούβλα, τσιμέντο, άμμο, ασβέστη κ.α.), αλλά με την βοήθεια τυποποιημένων προϊόντων νέας τεχνολογίας (γυψοσανίδες, τσιμεντοσανίδες,ινοσανίδες και ορυκτές ίνες). Οι εργασίες περιελάμβαναν ειδικές αρχιτεκτονικές κατασκευές με γυψοσανίδα για τη δημιουργία, εκτός των άλλων, πάγκων και καναπέδων.

Υιοθέτηση τοπικών τεχνοτροπιών στην εφαρμογή ελαιοχρωματισμών και κατασκευής επίπλων, ενώ ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε στην μελέτη και εγκατάσταση του φωτισμού.

Κατασκευή ξύλινης πέργκολας στο μπαλκόνι του δωματίου. Η ξύλινη πέργκολα είναι πολύ συνηθισμένη κατασκευή, που ανάλογα με τις λειτουργίες για τις οποίες προορίζεται, προσαρμόζεται και η τεχνολογία κατασκευής της. Χρησιμοποιείται σε αυλές, διαδρόμους, πάρκα, παιδικές χαρές, ταράτσες, για αναρριχώμενα φυτά (κληματαριές, αγιόκλημα, γιασεμί) και για στήριξη συστημάτων σκίασης από καλαμωτή ή τέντα, κ.α.