Φωτογραφία από το έργο Κατασκευή Επαγγελματικού Χώρου στα Leroy Merlin

Κατασκευή Επαγγελματικού Χώρου στα Leroy Merlin

Είστε εδώ: ROTOR SA > Έργα > Κατασκευή Επαγγελματικού Χώρου στα Leroy Merlin

Μετατροπή του κτιρίου σινεμά πρώην Kosmopolis σε νέο υποκατάστημα της Leroy Merlin, επί της λεωφόρου Κηφισίας, στην περιοχή του Αμαρουσίου.

Το έμπειρο και ειδικευμένο συνεργείο της ROTOR SA, χρησιμοποιώντας ανυψωτικά μηχανήματα, εργάστηκε στα πλαίσια της υλοποίησης του έργου των νέων εγκαταστάσεων της Leroy Merlin.

Η κατασκευή των εσωτερικών και εξωτερικών υαλοσανίδων dens glass αποτελεί μία προτωποριακή εφαρμογή αμερικανικής κατασκευής. Οι υαλοσανίδες εξωτερικού χώρου είναι απόλυτα αδιάβροχες και αντέχουν σε όλες τις καιρικές συνθήκες.

Τα περικαλλύματά τους παρέχουν προστασία από την υγρασία και τη μούχλα, τη φωτιά, δημιουργώντας ταυτόχρονα προστατευτικό κλοιό απέναντι σε δυνατούς ανέμους και βροχοπτώσεις.

Συνεπώς, αποτελούν ιδανική λύση για τοποθέτηση σε εξωτερικό χώρο.  

Επίσης, στα πλαίσια του έργου ανακαίνισης και κατασκευής επαγγελματικού χώρου τοποθετήθηκαν και πυράντοχες γυψοσανίδες αλλά και απλές γυψοσανίδες σε συγκεκριμένους χώρους.

Στην ROTOR SA δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση σε μονωτικά υλικά που συντελούν στην επίτευξη της άριστης ηχομόνωσης και θερμομόνωσης σύμφωνα με τους Ευρωπαικούς και Εθνικούς κανόνες πολλών εταιριών στο χώρο (Knauf Insulation, Geolan, Izocam, Isover, Neopor).