Φωτογραφία από το έργο Ξύλινα Δάπεδα - Πατώματα σε Επαγγελματικό Χώρο

Ξύλινα Δάπεδα - Πατώματα σε Επαγγελματικό Χώρο

Είστε εδώ: ROTOR SA > Έργα > Ξύλινα Δάπεδα - Πατώματα σε Επαγγελματικό Χώρο

Όταν έρχεται η ώρα να σκεφτούμε την τοποθέτηση ξύλινων δαπέδων στα πλαίσια ανακαίνισης του χώρου μας, είναι σαν να μιλάμε για τη ζωή, αφού πρόκειται για υλικά με εξαιρετικές ιδιότητες.

Χρησιμοποιώντας ξύλινα δάπεδα - πατώματα, έχετε το πλεονέκτημα να μεταφέρετε ένα κομμάτι του "φυσικού κόσμου" μέσα στο χώρο σας, είτε στην κατοικία σας είτε στον επαγγελματικό σας χώρο, και μπορείτε να επωφεληθείτε από το καλύτερο που έχει να σας προσφέρει ένα παρκέ δάπεδο: Ζεστασιά, ακουστική μόνωση, απλές γραμμές, καθαρές ή rustic επιφάνειες, τη βάση για εκλεπτυσμένο στύλ και άνετη ατμόσφαιρα.

Σήμερα, όπως και στα παλαιότερα χρόνια, βρίσκουμε καταφύγιο ζεστασιάς και χρησιμοποιούμε σε κάθε περιβάλλον που θέλουμε να δημιουργήσουμε οικεία ατμόσφαιρα, ξύλινο δάπεδο!

Ενισχύουμε τα δάπεδα του χώρου σας με ξύλινα πατώματα καί παρκέτα προκειμένου να τους προσδώσουμε αίγλη και ποιότητα. 

Στην ROTOR SA μπορείτε να επιλέξετε την τοποθέτηση ξύλινων πατωμάτων, από υλικό όπως είναι το μασίφ, προσδίδοντας κλασική χροιά στον χώρο σας, ή αν η οικονομική σας κατάσταση δεν σας επιτρέπει κάτι τέτοιο, μπορείτε να τοποθετήσετε laminate.

Πρόκειται για ένα υλικό, το οποίο οπτικά δίνει την αίσθηση του ξύλου, αλλά στην ουσία αποτελείται από ένα σύνολο στερεών στοιχείων, που του προσδίδουν παρόμοια εμφάνιση.

Επίσης μπορείτε να τοποθετήσετε προγυαλισμένα δάπεδα, την μοντέρνα λύση στο χώρο των δαπέδων με μεγάλη ποικιλία νέων ειδών ξύλου, σε πολλά χρώματα και στα τελευταία σχέδια της αγοράς.

Όποιες και αν είναι οι ανάγκες σας, σε σχέση με τον χώρο σας, στην ROTOR SA είμαστε σε θέση να τις καλύψουμε και να κάνουμε πραγματικότητα ό,τι επιθυμείτε.