Είδη Εργασιών
ΔΑΠΕΔΑ

Είστε εδώ: RotorSA > Είδη Εργασιών > Δάπεδα

ΔΑΠΕΔΑ

Ποιο είναι το ιδανικό δάπεδο για τον χώρο σας; Η αισθητική και τεχνογνωσία της ROTOR θα σας κατευθύνει στη σωστή επιλογή.

Ποιο είναι το ιδανικό δάπεδο για τον χώρο σας;

Ξύλο

Φυσικό και ζωντανό υλικό, αποπνέει αίσθηση ζεστασιάς στο χώρο. Οι ίνες του απορροφούν την υγρασία χαρίζοντας υψηλά επίπεδα θερμομόνωσης, ενώ η επεξεργασία που έχει υποστεί, αλλά και οι βαφές το προστατεύουν στο πέρασμα του χρόνου.

Διατίθεται σε προλουστραρισμένο (οι σανίδες έχουν προβερνικωθεί) που τοποθετείται εύκολα και γρήγορα. Επιπλέον είναι φιλικό προς το περιβάλλον επειδή το μειωμένο πάχος του απαιτεί λιγότερη κατανάλωση ξυλείας έως και 40%. Από την άλλη, υπάρχει και το προλουστραρισμένο μασίφ δάπεδο το οποίο αποτελείται από το ίδιο είδος ξύλου και έχει πάχος που φτάνει τα 21 χιλ. Το συγκεκριμένο προσφέρει εξαιρετική ηχομόνωση και θερμομόνωση. Το χειροποίητο, πεπαλαιωμένο δάπεδο έχει υποστεί ειδική επεξεργασία στην τελική επιφάνεια, ώστε η όψη του να δείχνει ταλαιπωρημένη και παραδοσιακή. Γενικά φροντίζετε να προστατεύετε το ξύλινο δάπεδο από τον ήλιο καθαρίζοντάς το με ελαφρώς βρεγμένο πανί, ενώ προσέχετε να μη σύρετε πάνω του έπιπλα, για να μη γδέρνεται.

Η αισθητική και τεχνογνωσία της ROTOR SA θα σας κατευθύνει στην σωστή επιλογή.

Laminate

Θυμίζει ξύλινο πάτωμα στην όψη, με τη διαφορά ότι το συγκεκριμένο γυαλίζει περισσότερο. Είναι ανθεκτικό σε τριβή και χτυπήματα, δεν απορροφά λεκέδες και καθαρίζεται εύκολα. Οι σανίδες του είναι λεπτές, ενώ αυτό το είδος δαπέδου ενδείκνυται περισσότερο για επαγγελματικούς χώρους.

Μάρμαρο

Η στιλπνή επιφάνειά του δίνει έναν αέρα πολυτέλειας. Στα συν του υλικού συμπεριλαμβάνεται η αντοχή του στην υγρασία και τις παραμορφώσεις.

Πλακάκια

Διατίθενται σε πολλά σχέδια και υλικά, καθαρίζουν εύκολα και είναι ανθεκτικά. Τα πορσελάνινα θεωρούνται ανώτερα σε ποιότητα από ό,τι τα κεραμικά. Τα τελευταία χρόνια έχουν δημιουργηθεί πολλές νέες ποικιλίες πλακιδίων που θυμίζουν γρανίτη, τερακότα κ.ά.