Είδη Εργασιών ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ - ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ

Είστε εδώ: RotorSA > Είδη Εργασιών > Ελαιοχρωματισμοί Τεχνοτροπίες

ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ - ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ

Το χρώμα είναι σημαντικός παράγοντας στη διακόσμηση ενός εσωτερικού χώρου και δημιουργεί αισθήματα από την πρώτη ματιά. Οι χρωματικές επιλογές στις επιφάνειες των τοίχων και της οροφής σε συνδυασμό πάντα με το δάπεδο ενός χώρου, δίνουν την ψευδαίσθηση πως είναι μεγαλύτερος ή μικρότερος, ψηλότερος ή πιο χαμηλοτάβανος ενώ, ταυτόχρονα, μπορούν να αλλάξουν ριζικά την εντύπωση που αποπνέει ένας χώρος, αναπροσαρμόζοντας χρήσεις, λειτουργίες και σχέσεις μεταξύ όγκων.

Ποιο είναι το ιδανικό χρώμα που αρμόζει στον δικό σας χώρο;

Οι τοίχοι του σπιτιού η του γραφείου σας είναι οι επιφάνειες που σας περιβάλλουν και μέσα στις οποίες περνάτε ένα σημαντικό μέρος της ζωής σας. Ένα καλό, οπτικό αποτέλεσμα θα βελτιώσει το χώρο σας και θα αναβαθμίσει την καθημερινότητά σας.

Η Rotor αναλαμβάνει υπεύθυνα κάθε είδους ελαιοχρωματισμούς σε σπίτια, καταστήματα, γραφεία χρησιμοποιώντας τα καλύτερα χρώματα της αγοράς ελληνικών και ξένων εταιρειών.

Αν έχετε βαρεθεί τα συνηθισμένα βαψίματα, προτείνουμε εναλλακτικές τεχνικές ,όπως σπατουλαριστά, τεχνοτροπίες, λαδομπογιές αλλά και ταπετσαρίες η έτοιμα αυτοκόλλητα τοίχων για να επιλέξετε εκείνη την τεχνική που σας ταιριάζει περισσότερο.

Ανανεώστε την αισθητική του χώρου σας τώρα!

Τα συνεργεία της Rotor αποτελούνται από έμπειρους ελαιοχρωματιστές και αναλαμβάνουμε άμεσα και οικονομικά σε όλη την Αθήνα βάψιμο εσωτερικού και εξωτερικού χώρου με οικολογικά χρώματα σε σπίτια και διαμερίσματα, μεζονέτες, πολυκατοικίες, καταστήματα, ξενοδοχεία, γραφεία και εταιρείες. Επίσης, αναλαμβάνουμε στοκαρίσματα από υγρασία, μονώσεις ταρατσών και όλα τα μερεμέτια.