Είδη Εργασιών ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΕ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΣΠΙΤΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ

Είστε εδώ: RotorSA > Είδη Εργασιών > Οικοδομικές Εργασίες

ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

Σε όλη τη διάρκεια ζωής μιας εγκατάστασης, προεξέχουσα είναι η ανάγκη της συντήρησης των οικοδομικών έργων.

Συντήρηση που εκτείνεται από την απλή συντήρηση ρουτίνας και αποκατάστασης βλάβης, έως τη ριζική επισκευή που επιβάλλεται από την αλλαγή των όρων χρήσης ενός χώρου, ή την αναγκαιότητα πλήρους αποκατάστασης από συνεχείς, επαναλαμβανόμενες και εκτεταμένες βλάβες στην κτιριακή εγκατάσταση.

Η ομάδα της Rotor αναλαμβάνει με πλήρη επαγγελματισμό εδώ και χρόνια ανακατασκευή - μερεμέτια εξωτερικών όψεων κτιρίων και του περιβάλλοντα χώρου αλλά και θερμοπροσόψεις, οικοδομικές εργασίες, επιχρίσματα για οικίες και επαγγελματικούς χώρους.

Για την επιτυχημένη εργασία μας, στηριζόμαστε στους άρτια καταρτισμένους και έμπειρους τεχνικούς και το συνεργείο μας που εκτελεί υπεύθυνα και επιβλέπει κάθε έργο που μας αναθέτετε. Σχεδιάζουμε κάθε εργασία με βάση τις διαστάσεις, τις ιδιαιτερότητες του χώρου, αλλά και τις ανάγκες ή τις επιθυμίες σας, δίνοντας έμφαση και στο αισθητικό αποτέλεσμα.

Συμβουλευτείτε μας για να θέσετε τα "σωστά θεμέλια"

H ROTOR SA, μέσα από ολοκληρωμένες διαδικασίες, διαχειρίζεται τις οικοδομικές εργασίες, από την αναγνώριση του μεγέθους του προβλήματος, τον υπολογιστικό σχεδιασμό, τη σχεδίαση, τις προδιαγραφές, τις προσμετρήσεις και κοστολογήσεις, την εκτέλεση, παρακολούθηση και επίβλεψη των έργων, τη δοκιμαστική λειτουργία και παράδοση, ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις, τηρώντας τις δεσμεύσεις, καλύπτοντας τις ποσοτικές και ποιοτικές προδιαγραφές των εργασιών, στα πλαίσια της λειτουργικότητας της εγκατάστασης και του καθορισμένου πλαισίου περιορισμών και χρόνου.

Στις οικοδομικές εργασίες περιλαμβάνονται: κτίσματα, επιχρίσματα, εργασίες μπετόν, μερεμετίσματα.

Η ROTOR SA θα σας κατευθύνει σε έναν ανταγωνιστικό προϋπολογισμό των εργασιών σας